Meer info? +32 473 320 940 of info@i-sites.be

Intranet / ERP / CRM

Via internet en het gebruik van een passend intranet en/of CRM en/of ERP kan je bedrijf veel sneller en flexibeler werken. Automatisatie zorgt voor tijdswinst, uitgebreide rapportering en minder fouten.

Om een bedrijf vlot te laten functioneren is het gebruik van een passend digitaal platform noodzakelijk. Heel veel bedrijven werken nog te vaak met onoverzichtelijke notitieblaadjes en duizenden post-it papiertjes om alles wat gestructureerd te krijgen. Hoe klein of groot je bedrijf ook is, digitalisering is op lange termijn steeds de beste keuze! We helpen mee om je bedrijf te laten groeien, en dat volgens het tempo dat je zelf wil. Er zijn op de markt heel wat dure toepassingen voorhanden, die uiteindelijk net niet datgene bieden waar je naar op zoek bent. i-sites helpt je met de uitbouw van je digitale structuur en bekijkt hoe je met kleine ingrepen en een langetermijnplan heel wat tijdswinst en optimalisatie kan bereiken.

We zorgen ervoor dat je bedrijf een goede structuur krijgt. Soms kunnen kleine ingrepen al een wereld van verschil brengen, maar steeds is een langetermijnvisie nodig.

Cloud Computing

We zorgen ervoor dat alle data in de cloud staat. Geen gedoe meer met backups en UPS om alles aan de praat te houden. Alle info zal altijd en overal beschikbaar zijn, ook via smartphone en tablet.

Intranet

Al dan niet gekoppeld aan je website kunnen we voor heel wat automatisatie zorgen. Via authenticatie kan je inloggen op beveiligde platformen om bepaalde kerntaken eenvoudiger uit te voeren. Na een grondige analyse van de huidige situatie zal via nauw overleg bekeken worden hoe we alles wat beter op elkaar kunnen laten aansluiten. In sommige gevallen zijn enkele kleine aanpassingen al voldoende om wekelijks vele uren tijd terug te winnen. Ook kijken we steeds wat op lange termijn de beste oplossing is. Via een stappenplan werken we uit hoe je kan groeien naar een bedrijf met geoptimaliseerde processen waar je op de koop toe ook vlug de nodige rapportering kan verkrijgen.

ERP / CRM

Omdat we ook niet steeds opnieuw het wiel willen uitvinden, werken we samen met een open source platform om vele van je ERP (Enterprise Resource Planning - ondersteuning processen binnen bedrijf) en CRM (Customer Relationship Management - klantrelatiebeheer) taken te automatiseren. Daarop bouwen we dan custom modules voor zeer specifieke acties die nergens generisch zijn opgebouwd, zodat jullie uiteindelijk een volledig pakket hebben met alle noden die binnen het bedrijf nodig zijn.

Contacteer ons