Meer info? +32 473 320 940 of info@i-sites.be

Recht van bij de boer

"Recht van bij de boer" is een initiatief van de VLAM om consumenten te stimuleren om producten uit eigen streek te kopen. Als bewuste consument weet je graag waar je voedsel vandaan komt en wie het heeft geproduceerd. Wanneer je rechtstreeks bij de boer koopt, weet je bovendien ook dat je steeds verse, kwalitatieve producten krijgt aangeboden. Van groenten en fruit over zuivel en vlees tot kruiden en hoeve-ijs, je vindt ze allemaal bij je in de buurt.

Responsive Design

Door de grote diversiteit aan type pagina's een uitdaging om deze website volledig responsive te krijgen. Maar uiteindelijk is het gelukt om iedere pagina op eender welk toestel er perfect te laten uitzien. Een arbeidsintensief werk, maar lonend als je weet dat steeds meer mensen mobiel de website komen bezoeken.

Zoeken via Geolocatie

Je kan zoeken naar de dichtstbijzijnde productenten door het ingeven van een locatie (straat/postcode/stad). Achterliggend wordt dan gebruik gemaakt van wat driehoeksmeetkunde om de correcte resultatenlijst op te vragen.

Registratie / Beheer Producenten

Producenten kunnen zich via de website registreren en na inloggen beheren ze zelf hun pagina. Zo kunnen ze gedetailleerde info ingeven en foto's opladen om de consument te overtuigen van hun producten.

Contacteer ons