Overslaan en naar de inhoud gaan

Een website is tegenwoordig het uithangbord van een bedrijf. Kom professioneel over met een sterke website. Geef je klanten het gevoel dat ze welkom zijn en geef ze meteen de uitleg die ze nodig hebben.

Website

De eerste indruk als bedrijf bij een potentiële klant is van cruciaal belang. Daarom kan het belang van een degelijke, gebruiksvriendelijke website niet genoeg onderstreept worden. We doorlopen samen het ganse denkproces.

Analyse

Eerst wordt de structuur van de website zorgvuldig uitgetekend. We proberen de structuur en de content zo goed mogelijk af te stemmen op de verwachtingen van de bezoeker. Waar komt welke informatie? Welke Call To Action knoppen zijn nodig? Gedurende dit proces werken we nauw samen met de klant zodat we niets over het hoofd zien.

Een goede website is een goed gestructureerde website. De gebruiker moet in maximaal 2 clicks op de juiste info terecht komen.

 

Design

Daarna wordt die structuur in een passend kleedje gegoten. Afhankelijk van de complexiteit gaan we een aantal, of desnoods alle verschillende type pagina's grafisch gaan ontwerpen. Dit kan aan de hand van de huidige huisstijl, maar we kunnen ook, indien gewenst, een upgrade of een volledig nieuwe huisstijl aanleveren. Bij het ontwerp houden we er rekening mee dat het uiteindelijk resultaat een volledig responsive website oplevert. Dat betekent dat de website er perfect zal uitzien op ieder toestel waarmee de bezoeker de website zal raadplegen.

Front-end + Programmatie

Met al deze informatie gaan de front-end developers en programmeurs aan de slag om hiermee een dynamische website te bouwen. Met behulp van het CMS (Content Management Systeem) Drupal wordt alle info gekoppeld aan een databank, zodat de content van de website vrij te beheren is. Indien nodig worden scripts voorzien om de content te importeren vanuit de vorige website. Ook kunnen koppelingen gemaakt worden met ERP systemen of kunnen imports voorzien worden vanuit andere databronnen (xlsx, xml, csv, SQL, ...)

Opleiding

Nu alles klaar is, is het tijd om de website volledig af te werken. Er wordt een opleiding voorzien waarbij je leert om de website zelf te beheren, en waar nodig extra content toe te voegen.

Ondersteuning van of aanpassingen voor je huidige website? Nood aan een nieuwe website?